Bespaar 1.000€ op jouw Model S – Tesla Referral Program

Tesla heeft weer een geweldige marketingstunt gelanceerd. Meer info erover vindt je hier.

Het komt erop neer dat als je via deze link een Tesla Model S samenstelt en bestelt. krijg je 1.000€ korting, en krijg ik een waardebon van 1.000€ die ik kan gebruiken in het Tesla Service Center. Goeie deal lijkt me. Dan kan ik nog eens een onderhoudscontract voor 4 jaar afsluiten (want mijn vorige 4 jaar zijn er in 2 jaar doorgegaan 😉 ).

Als er 5 Model S’en verkocht worden via deze link, krijg ik een uitnodiging voor de opening van Tesla’s Giga Factory, de grootste batterijfabriek ter wereld. Bij 10 exemplaren krijg ik een fikse korting op een Tesla Model X Founder Edition. Stel je voor :-).

Moest er iemand dus wat centen teveel hebben (een Tesla koop je vanaf 74.500€ zag ik net), klik dan hier. En maak misschien zelf kans om mee te gaan naar de opening van Tesla’s Giga Factory. Want alleen is maar alleen. Of leen een weekje mijn gloednieuwe en mede door jou mogelijk gemaakte Model X uit (en je laat je eigen spiksplinternieuwe Model S dan maar bij mij achter, dan kan ik nog eens met die Autopilot rijden).

Veel plezier ermee!!!